Schimba-ti viata acum ! ! !
Inscrie-te ca model videochat

Despre videochat de acasa

Pentru a colabora cu noi si a face videochat de acasa ai nevoie de un calculator sau laptop, conexiune la internet de preferat prin cablu (RDS, UPC, etc.) si o camera web.

Inainte de a incepe iti vom explica si arata absolut tot pentru a intelege si a ajunge foarte repede sa castigi multi bani. In plus vei primi instructiuni si tutoriale cu imagini pentru a intelege mai bine.

Conversatiile cu membrii se tin in mare parte in scris exact ca pe messenger doar ca vei folosi mereu si camera web pentru a putea fi vazuta. Daca nu te descurci cu limba engleza iti vom da un set de texte, cuvinte, prescurtari si expresii folosite la videochat, de asemenea vei putea folosi un program de traducere din si in limba engleza.

Te vom sustine si Ne vom asigura ca vei avea succes!

Email: studiobianca@yahoo.com

Poti folosi si pagina noastra pentru a trimite un email. Click aici

Facebook

Foloseste linkul pentru a trimite un mesaj pe pagina de facebook.

Yahoo Messenger: studiobianca

Introdu id-ul nostru "studiobianca" pentru a ne trimite un mesaj.

Discuta cu noi pe chat

Foloseste chatul pentru a discuta direct cu noi, daca suntem offline ne poti lasa un mesaj.

Despre videochat

Despre noi: Suntem unul dintre cele mai vechi studiouri de videochat din Romania, cu sediul principal in Bucuresti si cu sedii in marile orase ale tarii. Am inceput activitatea in 2006 fiind unul din primele studiouri de videochat din tara, fiind unul dintre cei mai importanti parteneri ale site-urilor consacrate de videochat.

Aceasta pagina este dedicata fetelor si cuplurilor ce vor sa faca videochat la domiciliu. Suntem singurul studio care face plata zilnica pentru a inlatura orice suspiciune in privinta primirii banilor.

Se lucreaza pe site-uri din afara tarii, TOTAL NEACCESIBILE din Romania , absolut nimeni din Romania nu poate sa intre sa te vada si in plus ai posibilitatea de a bloca si alte tari de unde nu vrei sa se acceseze pagina ta de chat.

Iti garantam confidentialitate 100%, absolut nimeni nu va avea acces la datele tale reale, nimeni nu va sti cine esti. Pe site-urile de videochat vei avea un ID (de exemplu: SweetNadia) si asta va fi singura informatie pe care o vor avea membrii despre tine. Pe site-urile pe care vei lucra vei fi accesata doar de membrii din afara tarii, majoritatea din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Australia si Canada.

Povestea mea: Ma numesc Bianca administratorul acestui studio si vreau sa va explic ce inseamna activitatea de videochat si de ce e avantajos sa o faci la domiciliu.

La fel ca multe din fetele care se gandesc sa se apuce de videochat, m-am aflat si eu in situatia in care banii nu imi ajungeau si trebuia urgent sa fac ceva. Aveam 18 ani si dupa ce am cautat foarte mult timp singura varianta care sa imi aduca bani multi intr-un timp scurt a fost angajarea intr-un studio de videochat. Avantajul mare a fost ca am gasit unul care ma ajuta sa lucrez la domiciliu, lucru care la inceput mi s-a parut mai mult decat interesant, ma gandeam atunci "lucrez de acasa, nu ma vede nimeni si fac si multi bani... PERFECT!", asa ca am fost de acord.

La inceput a fost mai greu pana am invatat, dupa prima saptamana au inceput sa vina banii cate 300$ - 500$ bani care imi ajungeau pentru toate cheltuielile, apoi sumele au inceput sa creasca si eram din ce in ce mai multumita. Cu banii castigati am pus bazele acestui studio, si pentru ca stiu ce inseamna lucrul in videochat ma voi asigura ca te vei simti cel mai bine colaborand cu noi.

Acum poti face si tu videochat de acasa! Se lucreaza pe site-uri din afara tarii, TOTAL NEACCESIBILE din Romania , absolut nimeni din Romania nu poate sa intre sa te vada si in plus ai posibilitatea de a bloca si alte tari de unde nu vrei sa se acceseze pagina ta de chat.

Si in plus te vei putea bucura PLATA ZILNICA, ce poate fi mai bun decat sa lucrezi la domiciliu, sa castigi multi bani? Toate astea dar sa primesti si banii in fiecare zi. De aceea va astept sa indrazniti sa face-ti videochat de acasa si sa castigati sume impresionante din asta.